STOP- EMISIONI 142 (SEZONI 4) 19 mars 2019-Mashtrimi i drejtoreshës së spitalit, merr 5 mijë euro për një specializim.

Një qytetar nga Tropoja denoncon në “Stop”, se ish- drejtoresha e spitalit, Naijle Baliaj i ka marrë 5 mijë euro ryshfet, për një specializim në Tiranë.Prej më shumë se dy vjetësh, personi nuk merr as paratë dhe as specializimin e premtuar.Me kamera të fshehtë, ish drejtoresha pranon paratë, që ka marrë dhe premton t’i kthejë pas një muaji. Por edhe pas një muaji, zonja nuk e kthen detyrimin.Qytetari denoncues thotë, se nuk është i vetmi i mashtruar nga zonja Baliaj.Në një telefonatë me gazetarin e emisionit, ish-drejtoresha fillimisht mohon kategorikisht, që ka marrë këtë shumë. Më pas thotë, se e ka marrë borxh për shkak, se ka të vëllanë sëmurë.

Shqiptarët të parët për azil/ kumti nga Shkodra i Monika Kryemadhit.

Dita e sotme njihet edhe si festa e babait. Në Kamëz nuk punon sistemi, ndaj nuk mund të marrësh as edhe një certifikatë.Monika Kryemadhi ishte në Shkodër, ngaku tha, se shqiptarët po pinë qumësht pluhur nga Serbia e baxhot e vendit po falimetohen qëllimisht.Në një studim të Eurostat rezulton, se Shqipëria mban vendin e parë për numrin e aplikimeve për azil në Europë, duke lënë pas edhe vendet në konflikt.

Masakra, pamjet e eskavatorëve, që grryejnë shtratin e lumit Erzen.

Në emisionin “Stop” ka mbërritur një denoncim, ku thuhet, se në rrugën e Ndroqit, në pikën ku ndahet Tirana me Durrësin, shtrati i lumit Erzen po grryhet nga eskavatorët.Gazetari i “Stop” arrin të filmojë këtë masakër, por shoferi largohet, sapo e kupton këtë.Inspektoriati Kombëtar ngriti një grup inspektimi pas sinjalizimit nga “Stop”. Po mjetet e rënda ishin zhdukur, ndaj e vetmja zgjidhje, mbetet vendosja cdo ditë e monitorimit të zonës, për të parandaluar të tilla masakra.

Të Fundit