STOP – EMISIONI 141 (SEZONI 3) 19 mars 2018

Hitparade i absurdit shqiptar…?!

Këto janë disa nga videot, që u shfaqën dhe u komentuan në emisionin e sotëm të “Stop” në rubrikën “Hitparade i absurdit”.

Një autoambulancë është bllokuar e nuk mundet të kalojë në rrugën “Mihal Duri” në Tiranë. Ndërsa në Laprakë autoambulanca ka nevojë për një dorë burri që të ecë.

Në Durrës, veç rrugëve, është përmbytur edhe autobuzi i universitetit “Aleksandër Moisiu”. Pamje përmbytjesh vijnë edhe nga Porto Romano.

Në Tap të Kuçovës dëmet nga stuhia nuk kanë kursyer as serat e të mbjellave.

 

Të Fundit