STOP-EMISIONI 137(Sezoni 8) 13 Mars 2023-“Po vdiqe, me mire”! dhunon bashkefshatarin me sepate, lihet i lire.

Më 17 shkurt 2023, Flurat Godaj tregon, se bashkëfshatari i tij, Krenar Likskëndaj, i zuri pritë në rrugë dhe e dhunoi rëndë më pjesën e pasme të sëpatës.Ngjarja ka ndodhur në fshatin Brataj, Selenicë. Sipas denoncuesit, nuk ka një arsye për këtë dhunë të ushtruar ndaj tij. Por sot Flurati qëndron i fshehur larg fshatit, pasi ka frikë, se autori mund ta gjejë dhe ta dhunojë sërish. Flurati tregon, se pas agresionit, Krenari është lënë i lirë. Sipas tij, edhe më parë autori ka ushtruar dhunë te bashkëfshatarët e tjerë dhe sërish nuk është dënuar.Flurati, që nga ajo ditë, gjendet i shtrirë në krevat, i paaftë.OPGj thotë, se është faji i mjekut ligjor, që dhunuesi është i lirë, pasi fillimisht akuza ishte për plagosje të rëndë.Por mjeku ligjor Alban Hazizaj, shpjegon, se për shkak të frakturave ai ka dhënë raport mbi 9 ditë.Juristja Drita Agaj shpjegon, se agresori duhet të izolohet. Lënia në qetësi, sipas saj, e bën më të dhunshme këtë kategori.

Një video e një vjedhjeje spektalore është bërë virale orët e fundit. Ngjarja ka ndodhur në Valverde, në Catania të Sicilisë. Grabitësit kanë zhvendosur me eskavator gjithë sportelin e postës “Postamat”. Ngjarja e pazakontë ka ndodhur mes 11 dhe 12 marsit.

Në 30 janar të këtij viti transmetuam problemin e zotit Bilbil Cjapi, i cili kishte punuar në kompaninë Albpetrol dhe në 2014-ën ishtë pushuar nga puna padrejtësisht. Për këtë arsye ai hapi proces gjyqësor, i përfaqësuar nga avokati Ilir Hasa. Në 2017-ën, Gjykata e shkallës se parë në Fier vendosi, që Bilbil Cjapi të dëmshpërblehej me shumën 113 milionë lekë të vjetra. Sipas bashkëshortes së Bilbilit, avokati nuk kishte depozituar gjysmën e parave, ashtu edhe sic ishte firmosur akt-marrëveshja. Vëllai i Bilbilit shkoi tek avokati dhe mori 5 milionë lekë në emër të të vëllait, të cilit nuk ia dha kurrë. Gramoz Cjapi, vëllai i Bilbilit, është drejtor në Drejtorinë Vendore të Policisë Berat dhe në një audio regjistrim u dëgjua pohimi i avokatit, që tregon, sesi Gramozi, ia mori paratë.Pas këtij transmetimi, Prokuroria pranë rrethit gjyqsor Fier ka regjistruar kallzimin për veprat “Mashtrim dhe Shpërdorim detyre”.

Të Fundit