STOP – EMISIONI 131 (SEZONI 2)

Sharra si Sahara…me mushka e gomerë në kërkim të ujit…
Zona e Sharrës, që prej vitit 2015, furnizohet me ujë vetëm gjysma.banorët thonë, se nuk shohin ujë të rrjedhshëm në rubinetat e tyre prej 2 vjetësh,ndaj e vetmja zgjidhje u ka mbetur të ngarkojnë lopë e gomerë me bidona e t’i drejtohen burimit. “Stop” ishte një një udhëtim të tillë në kërkim të ujit…?!

Mbështetje për trenjakët e ardhur në jetë në Ciflig të Kucovës.
“Stop” dhe Komuniteti Mysliman kanë kontribuar me ndihma për familjen Muzhaqi në Ciflig të Kucovës. Gjergji dhe Antonela, në dhjetor 2016, u bënë trefish prindër, pasi sollën në jetë trenjakë.Gjendja e tyre ekonomike është e dobët dhe prindërit e rinj bëjnë thirrjë për ndihmë nga ana e njësisë administrative. Më pas, situata tragji-komike nga realiteti ynë,me foto dhe video të dërguara nga qytetarët.

Të Fundit