Stop-EMISIONI 118 (SEZONI 4) 12 shkurt 2019-Prrenjasi me stadium 1 miliarde leke, fituesi i tenderit i paracaktuar!

Në këtë pjesë të emisionit trajtojmë problemin e stadiumit të Prrenjasit, një investim 1 miliardë lekë i qeverisë shqiptare në prag të zgjedhjeve lokale. Ekipi i këtij qyteti, “Domosdova”, është në katëgorinë amatore, megjithatë qyteti do të ketë një stadium me 500 vende.Kryetarja e bashkisë, Miranda Rira, pas këmbënguljes së gazetares së “Stop” e pret grupin tonë të xhirimit dhe thotë, se stadiumi i ri, ka qenë premtim i saj elektoral.Nga ana tjetër, duket se investitori “ka harruar” të shpronësojë pronarët. Por nuk ka bërë të njetjën gjë me fituesin e tenderit, të cilin e ka paracaktuar, qysh në përcaktimin e kritereve.

Basha: Rama do ike si kryeqen/ Majko distancohet nga shefi!

Kreu i PD-së Lulzim Basha ishte sot në Pogradec, në vijim të turit të tij, për të ftuar qytetarët të bëhen pjesë e protestës së 16 shkurtit në Tiranë.Gjatë fjalës së tij, Basha disa herë përmendi, se Rama i thotë njerëzve e popullit qen, pasi vetë është i lidhur me qentë e krimit e oligarkisë.Ministri për diasporën Pandeli Majko, në një intervistë ditën e djeshme në Zërin e Amerikës, u distancua, nga sulmet e kryeministrit Rama ndaj kësaj media. Në mënyrë të përsëritur Rama e ka quajtur median kazan e po kështu edhe Zërin e Amërikës, kur publikoi përgjime të blerjes së votës në Shqipëri.

Stadiumi i Prrenjasit, mendohet per fituesin e projektit jo per pronaret e tokes!

Kryetarja e bashkisë, Majlinda Rira, pas këmbënguljes së gazetares së emisionit “Stop” e pret grupin tonë të xhirimit dhe thotë, se stadiumi i ri, ka qenë premtimi i saj elektoral. Nga ana tjetër duket se investitori “ka harruar” të shpronesoje pronarët. Por nuk ka bërë të njëjtën gjë me fituesin e tenderit, të cilin e ka përcaktuar qysh në përcaktimin e kritereve.

Të Fundit