STOP – EMISIONI 111

Gjirokastrës “i ka mbetur ora”- lojë kungulleshkash në mbledhjen e qeverive në Kosovë.
Një person filmohet teksa kryen nevojat personale në Lanë. Në Kalanë e Gjirokastrës, simboli kombëtar, flamuri kuq e zi, është katandisur në leckë. Po kështu sahati i qytetit nuk punon. Gjatë mbledhjes së dy qeverive në Kosovë, kryeministri Rama dhe homologu i tij Mustafa, e shndërruan në “lojë kungulleshkash” numrin e marrëveshjeve të nënshkruara.

Të Fundit