Stop – Elbasan, gjyqtarja Fetahu, falsifikoi orgjinen e prones per perfitime! (05 shkurt 2019)

Besim Debrova denoncon në emisionin “Stop”, sesi “iu zhduk” toka prej 7 dynymësh, e trashëguar nga stërgjyshi, në qytetin e Elbasanit.Ai tregon, sesi u falsifikua origjina e pronës dhe u përfituan 25 dynymë tokë në mënyrë korruptive.Familja Bedhia u ndihmua nga gjyqtarja Pajtime Fetahu dhe zyrtari i hipotekës Agron Peza, për të marrë 25 dynymë tokë në mënyrë të padrejtë. Më pas, vëllezërit e Pajtime Fetahut, Arben dhe Arjan Kotollaku, kanë blerë 2 500 metra tokë me cmim nën vlerën e tregut.Qytetarët e Elbasanit e njohin tregun rëndom, si pronën e gjyqtares Fetahu. Na ana tjetër, avokati Spartak Ngjela, duke folur për rastin, thotë, se ka indicie për nisjen e hetimit penal.

 

Të Fundit