Stop – Durres/ Pallati 11 kate i pabanueshem, administratori nis riparimin fshehurazi.(17 dhjetor 2019)

Një ndër objektet e dëmtuara në Durrës ishte edhe një pallat 11 në në zonën e Plazhit, i ndërtuar në vitin 2016. Kati i dytë dhe i tretë i njërës anë, janë dëmtuar plotësisht. Klea Bushi dhe Robert Bushi tregojnë, se ekspertiza e parë e nxorri pallatin të pabanueshëm. Në atë moment iu vu shiriti, që më vonë iu hoq sërish.Banorët thonë, se skandali më i madh është, se pas tërmetit shteti nuk shkoi, por administratori i pallatit, nisi riparimet në kokë të tij. Ai vuri skela dhe nisi muret e katit, por vetë banorët nuk e lejuan. Artan Shkreli, Zëvendës ministër i Infastrukturës shpjegon, se nuk duhen lejuar rastet, kur pronarë apo administratorë, riparojnë pallatet, pa u bërë më parë ekspertiza. Ndërsa drejtori i Institutit të Ndërtimit, Agron Hysenlliu, shprehet, se duhet të marrin fund abuzimet nga ndërtuesit, sidomos në këtë situatë.

Të Fundit