Stop – Divjake, policia ben per spital babain e vajzes se ngacmuar seksualisht! (28 shkurt 2019)

Gazetari i “Stop” i drejtohet Poliklinikës së Divjakës, ku mjeku roje, tregon, se i ati i vajzës kishte shkuar të merrte ndihmë mjekësore, pasi ishte goditur në gjoks dhe kishte pulsin e ulët dhe rrahje zemre. Mjeku shpjegon, se ishin efektivët e policisë, që e sollën qytetarin në poliklinikë. Nga ana tjetër, shefi i krimeve, nuk pranon të japë asnjë shpjegim as për firmat e të miturës dhe as, se pse e mban të ndaluar të atin e saj.

Të Fundit