“Stop” dhe “Fundjavë Ndryshe” apelojnë për të ndihmuar Arlon 11-muajsh

.Në fund të programit ndalemi në një histori të dhimbshme, që ka nevojë për solidaritetin e të gjithëve. Arlo Kodrinaj është vetëm 11 muajsh dhe vuan nga një sëmundje e rëndë e zemrës, që nuk operohet dot në vend. Operacioni është mjaft i vështirë dhe duhet të dërgohet sa më shpejt drejt Italisë në mënyrë, që të shpëtojë. Operacioni, transporti dhe kurimi i tij kushtojnë 35.000 €.”Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” kanë hapur një “gofoundme”, për t’i shpëtuar jetën vogëlushit.

Të Fundit