Stop dhe Fundjava suprizojnë Zef Tucin në spital. 1 mars 2018

“Stop” sjell në vëmendje rastin e trishtë të varfërisë dhe sëmundjes së Zef Tucit.Ekomendje nga Shkodra ka dhënë ndihma për të dhe familjen e tij. Po kështu “Stop” dhe “Fundjava ndryshe” vizitojnë Zef Tucin në ambientet e spitalit ku po kurohet dhe i japin sihariqin, se kanë nisur punimet për rindërtimin e shtëpisë së tij. Po kështu kontributorë të ndryshëm brenda e jashtë vendit kanë ndihmuar me të holla familjen Tuci.

Të Fundit