Stop-Delvine/ Stop e Fundjave ndryshe nisin fushaten per jetimet Korini.(25.06.2019)

Në këtë pjesë të emisionit sjellim historinë e trishtë të familjes Korini në n jë fshat në Delvinë. Kryefamiljarja, Elvira Korini , rrit e vetme dy fëmijë jetimë, Elsa dhe Elidoni. Ata kanë probleme me sytë dhe nuk marrin as ndihmë ekonomike.”Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” nisin fushatën, për të ndihmuar këtë familje me shtëpi të re dhe mundësi jetese.

Të Fundit