Stop- Peqin/Si u montua per xhelozi, akuza per grabitjen e 60 mije eurove.(25.06.2019)

Në datën 8 maj ka ndodhur një grabitje e dy të moshuarve në Peqin, ku pretendohet, se është vjedhur një shumë prej 60 mijë eurosh. Mendohet të kenë qenë 5 persona pjesë e grabitjes, të paktën sipas kallzimit të njërit prej djemve.Besmir Balla tregon, se e kanë arrestuar në 11 maj dhe e kanë cuar në komisariatin e Elbasanit. Ai thotë, se vetëm në gjyq e ka marrë vesh se për cfarë akuzohej.Sipas tij, Erjol Jakupi ka bërë një deklaratë në polici, duke thënë, se ishte me Besmirin dhe 3 personat të tjerë e kanë grabitur bashkë shtëpinë e burrit të hallës. Besmiri dhe i vjehrri i tij dëshmojnë, se kanë qenë duke pirë kafe bashkë, kur ka ndodhur ngjarja.Gjithcka mësohet të jetë sajuar nga Erjol Jakupi, ndërsa ky i fundit shprehet se është keqtrajtuar nga djemtë e hallës dhe është detyruar të bëjë dëshmi të rreme.

Të Fundit