Stop-Avokati 007 i Zhigolose: Te ndryshojme deshmine e vajzes se ngacmuar! (19 shkurt 2020)

Një ditë më parë “Stop”transmetoi dy dëshmi të reja, që implikojnë profesorin e kantos në shkollën e mesme artistike “Jakov Xoxa” në Fier, Agron Bego.Një djalë tregoi, sesi dy profesorë të shkollës kishin marrëdhënie intime me të njejtën nxënëse të mitur. Ndërsa një vajzë dëshmoi, sesi e prekte profesor Agroni në mënyrë të papërshtatshme. Madje ajo tha, se profesor Agroni i kishte rregulluar një nxnënëse një kolegut të tij, që quhej Vasil.Në të njejtën ditë, që “Stop” transmetonte dy dëshmitë e reja, avokati i profesorit Agron Bego, është filmuar duke i kërkuar një shokut të vajzës së parë të ngacmuar seksualisht, që ajo të ndryshojë dëshminë.Avokati Niko bega thotë, që është 007-ta dhe kërkon, që vajza të thotë, se nuk është ngacmuar, por po bisedonte në konfidencë, pasi profesori interesohej për mungesat e saj, pasi e kishte porosi nga prindërit.Për këtë skandal kanë reaguar sërish organizatat e shoqërisë civile.CRCA/ECPAT i kërkon kryeministrit të shkarkojë ministren e arsimit, duke dëgjuar këmbanat e alarmit, që “Stop” transmeton prej ditësh.

Të Fundit