Stop -Ariu Silva dhe dhuna e drejtorit te shkolles Mbrakull mbi nxenesit. (17 dhjetor 2019)

Kryeministri Rama ishte sërish sot, për të parë, sesi jetojnë banorët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit dhe që janë akomoduar në stuktura hoteliere.Rama tha, se ishte bërë si ariu Silva, kur një djalë i vogël thërriste të ëmën, duke treguar me gisht nga kryeministri.Në “Stop” ka ardhur një video, ku duket drejtori i shkollës së mesme të bashkuar në Mbrakull të Beratit, Dritan Salillari, duke goditur fizikisht nxënësit.

Të Fundit