Stop-Anija e ndaluar per mbetje toksike rezulton e paster, kapiteni ne arrest shtepie(2 Korrik 2020)

Emisioni “Stop” trajton sot rastin e një anijeje në Vlorë,që fillimisht, në shkurt 2020 u dyshua, se transportonte mbetje toksike.Pas hetimit dhe bërjes së analizave për materialet e dyshuara, prokuroria vërtetoi, se nuk bëhej fjalë për mbetje toksike. Informacioni rezultoi i pavërtetë dhe duket se u prodhua, për shkak se anija DAMIAN kishte ulur ndjeshëm cmimet e biletave dhe transportit.

Ironia është, se edhe pse mbetjet nuk rezultuan toksike dhe anija u la e lirë dhe vazhdon punën normalisht, kapiteni i saj, Festim Tefa, mbahet sërish në arrest shtëpie.Prokurori i Vlorës, A.Xh nuk jep shpjegime për këtë absurd, duke kërkuar shkresë zyrtare.

Të Fundit