Stop – 49 vjet elektrifikim/ vajza ngjit shkallet elektrike zbritese! (25 tetor 2019)


Shumë fëmijë janë filmuar nga prindërit e tyre, ndërsa shohin, argëtohen dhe kërcejnë me velinat e emisionit “Stop”.Por në një video të rrallë shfaqet një zog i habitur para ekranit, në nisje të programit.Data e sotme, 25 tetori, shënon 49 vjetorin e elektrifikimit të vendit.Në qendrën tregtare “Toptani”, një vajzë e re është filmuar, duke ngjitur shkallët elektrike zbritëse.

Të Fundit