Stop – 24 maji i Kongresit te Permetit dhe situata politike sot! (24 maj 2019)


Sic është bërë traditë, shumë prindër kanë filmuar fëmijët e tyre, duke kërcyer bashkë me “fllonxat” e emisionit “Stop” në nisje të programit. Një ditë para protestës së rradhës të opozitës, Renaldo u është drejtuar qytetarëve, duke marrë shkas edhe nga 24 maji, apo Kongresi i Përmetit 1944.Qytetarët përgjigjen në mënyra të ndryshme për ndryshim mes asaj date, që vendosi, kush do ta qeveriste Shqipërinë e pas Luftës së dytë Botërore dhe situatës së sotme, kur pritet dhe mbajtja e zgjedhjeve vendore të 30 qershorit.

Të Fundit