Slitat borëpastruese në Kukës, eksperimenti i biologjisë në klasë…?! 28 shkurt 2018

Në portin e Durrësit u kap një sasi droge rekord prej 613 kg kokainë me vlerë tregu 180 milionë euro.Presidenti Meta ktheu sërish kërkesën e ministrit Bushati për autorizim për negociatat lidhur me kufirin detar me Greqinë.Qytetarët nga Kukësi kanë sjellë një video në “Stop”, ku tregojnë, sesi kanë improvizuar mjete borëpastruese, me të cilën hapin rrugën dhe hedhin kripë. Në një klasë të një shkolle 8-vjecare, mësuesja e biologjisë ka vënë nxënësit të thithin duhan masivisht, si pjesë e një eksperimenti mësimor…!!!

Të Fundit