Skandali/ Sherri i pronës, e mbyllin në spitalin e burgut si të sëmurë mendor-Stop-10 Mars 2021

Djali i shtetasit Drini Elezi, tregon në “Stop”, se babai i tij ka 2 vite, që qëndron i mbyllur në burgun e Zaharisë, ku trajtohet si i sëmurë mendor, për shkak të një konflikti pronësie. Gjatë një sherri banal, Drini ka hedhur disa fishekë në oborrin e komshinjve. Si vepër penale, akti i tij klasifikohet si kundravajtje, që dënohet me gjobë deri në një vit burg. Por Prokuroria e Përmetit dhe Gjykata dyshohet të jenë bërë palë dhe të fusin në burg Drini Elezin, duke e trajtuar si të sëmurë mendor, edhe pse ai nuk ka probleme të tilla. Avokati i Elezit, Eduard Mullaraj, tregon, se cfarë ka ndodhur me këtë proces, në të cilin nuk ka asnjë provë, që tregon, se Drini Elezi mund të vuajë nga crregullime mendore. Shkak i gjithë konfuzionit janë bërë bërë ekspertët mjeko-ligjorë, të cilët kanë hartuar një akt fiktiv, për të lënë Drini Elezin në një burg spitalor.Odiseja ka vazhduar me 14 seanca gjyqësore të shtyra, pasi dy ekspertët e Institutit të Mjekësisë Ligjore nuk vijnë në gjyq.

Të Fundit