Si na shkoi 2020-ta dhe cfare presim nga 2021-shi?-Stop-22 Janar 2021

Në nisje të vitit 2021, Klintoni u është drejtuar qytetarëve, duke i pyetur, sesi ishte për ta viti 2020 dhe cfarë presin nga ky vit. Nuk mungojnë përgjigjet pikante nga ana e qytetarëve, të cilët e lidhin më së shumti vitin e shkuar me pandeminë dhe izolimin.

Të Fundit