Si ka ndikuar pandemia? Artiola Toska dhe Irini Qirjako flasin per vitin 2020.

Në prag te festave të fundvitit, që sivjet janë më të pazakonta se kurrë, kemi pyetur disa personazhe të njohur për vitin e tyre dhe planet për të ardhmen. Këtë herë vijnë me përgjigjet e tyre Artjola Toska dhe Irini Qirjako.

Të Fundit