Shqipëria nga sot ka një trajner kombëtareje nga Lushnja!

Tashmë Shqipëria do të ketë një trajner kombëtareje shqiptarë, nga Lushnja, po me origjinë braziliane.

Bëhet fjalë për Sylvio Mendez Campos Junior i cili është nisur drejt Lushnjes për të kryer të gjitha veprimet ligjore dhe për të marrë pasaportën shqiptare, si qytetari më i ri i Lushnjes, së bashku me ndihmësit e tij, Zabaleta dhe Doriva.

Pas shpalljes së dekretit në dhjetorin e shkuar nga presidenti i Republikës që ju dorëzua në ceremoninë e fundvitit edhe nga Kryeministri Rama, sot është dita e tij zyrtare.

Kështu përpara se të nisemi për në finalet e evropianit në Gjermani, mund të themi se për here të pare në finalet e një Kampionati Europian do të jetë edhe një trajner shqiptarë së bashku me ekipin tone kombëtarë që shkon për here të dytë në finalet e kompeticionit më të madh të kontinentit të vjetër.

Të Fundit