Shkoder/ Gabimi i amzes, ngeles ne gjimnaz, por ne shkolle te larte-Stop-30 Shtator 2021 – Stop
Të Gjitha

Shkoder/ Gabimi i amzes, ngeles ne gjimnaz, por ne shkolle te larte-Stop-30 Shtator 2021

Jemi në Shkodër për problemin e 3 zotërinjve Mirand Pali, Aleksandër Vukelaj dhe Aleksandër Kronaj. Ata kanë bërë shkollën e mesme profesionale “Arben Broci” në vitet 2002-2007 për mekanikë. Sot numrat e amzës rezultojnë tjetër për tjetër nga ajo, që kanë në diplomën e pjekurisë. Kronaj për fat të keq sot rezulton ngelës, megjithëse është në shkollë të lartë.I drejtohemi shkollës dhe takojmë drejtorin aktual Zamir Laçej. Hapim librin e amzës shohim, që e gjithë klasa e denoncuesve e ka numrin e amzës të korrigjuar me korrektor.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *