Ankesa e qytetarit : Sahati i ujit u ndërrua dy herë në një muaj . 8 mars 2018

Gratë dhe vajzat festuan sot 8 marsin.Një qytetar nga zona e Astirit, ankohet në “Stop”, se po i ndërrojnë sahatin e ujit, dy herë brenda një muaji, pa autorizim dhe pa e pyetur. Ministria e Drejtësisë ka reaguar për rastin e raportit të ekspertit mjeko-ligjor, Albert Kreci, i cili klasifikoi “plagosje të lehtë”, pasojën e aksidentit të një 13 vjecari. Kreci u pushua nga puna dhe u cua në prokurori për procedim penal.

Të Fundit