Paskuqan, pa shtëpi dhe në mjerim, Stop dhe Fundjava në familjen Buci. 8 mars 2018

Burbuqe Buci, banore në Pakuqan, tregon, sesi iu shemb shtëpia për shkak të shirave të vitit 2017.Si të mos mjaftonte shtëpia, 7 anëtarët e kësaj familjeje jetojnë me 5 700 lekë në muaj.Ajo ka kërkuar ndihmë, pasi fëmijët e saj, nuk kanë as kushtet minimale të jetesës.Gazetarja e “Stop” dhe presidenti i “Fundjavë ndryshe”, Arbër Hajdari, nisën fushatën për të ndihmuar familjen Buci dhe për t’u krijuar atyre mundësi për shtëpi të re.

Të Fundit