Seriali i gafave aritmetike te Bashes/ Sgarbi: une dhe Rama kunder maskave! – Stop – 13 Tetor 2020

Një ditë më parë policia e shtetit trumbetoi një aksion për kapjen e personave, që ushtronin prostitucion në qendrat e masazhit, pasi në këto qendra ishin infiltruar agjentë policie.Është bërë viral një lapsus i kreut të opozitës Basha gjatë konferencës së djeshme, kur tha, se 6 në 4 biznese po falimentojnë. Por duke kthyer përgjigje, Basha është ngatërruar sot sërish mes shifrave, duke ngatërruar madje edhe fjalën lapsus.Politikani italian Vittorio Sgarbi ka deklaruar në emisionin e Rette quattro “quarta republicca”, se ka folur gjatë me kryeministrin Rama dhe ky i fundit i ka deklaruar, se në Shqipëri nuk ka detyrim maskash, pasi covid 19 nuk është sëmundje vdekjeprurëse dhe nuk duhet trajtuar si e tillë.

Të Fundit