“Rregulloni rrugën se nuk ecim dot” apeli i fëmijëve të Linzës

Disa fëmijë në Linzë i bëjnë thirrje qeverisë dhe kryeministrit, që të rregullojë rrugën e tyre, pasi nuk munden të lëvizin e të shkojnë në shkollë.

Të Fundit