Rikthimi/ Dhunohet ne menyre te perseritur busti i Faik Konices-Stop-23 Nentor 2021

Para 4 vitesh “Stop” trajtoi rastin e vandalizimit, që iu bë bustit të Faik Konicës, nga persona të papërgjegjshëm duke e bërë me “mjekër” e bojë të zezë në portet. Pas transmetimit, institucionet reaguan, duke e rikthyer portretin e Konicës në gjendjen e mëparshme. Ne rikthehemi pas 4 vitesh, të takohemi me Konicën, të cilit këtë radhë i është hequr pllaka e mermerit në pjesën ballore dhe kanë nisur cmontimin edhe në pjesën e pasme.Duket sikur e kishte parashikuar Konica i madh, kur the, se “Shqipëria nuk bëhet me shqiptarët”.

Të Fundit