Rektorja merr 150 Euro për provim, qytetari e vë në lojë me video montazhin!

Pas transmetimit të emisionit “Stop” mbi korrupsionin e rektores dhe një pedagogeje të Universitetit “Luigj Gurakuqi” në shkodër, Romeo nga Cikago ka realizuar një video-montazh me humor, ku ve në lojë aktin e pedagogeve, të cilat morën 150 euro për një provim nga një student.

Të Fundit