Gruaja 20 vite më e re ikën,shoferit të autobusit i shëmbet bota kur dikush i thotë që e ka parë me…

Denoncimi i radhës na vjen nga Kombinati.Bruno Mamali, tregon, se në 8 maj 2023 i ka humbur gruaja bashkë me djalin 2 vjec e gjysmë. Në këtë ditë, gruaja coi djalin në cerdhe e më pas shkoi te bashkëshorti, për të marrë dicka. Ky ishte dhe takimi i fundit burrë e grua. Gruaja kishte marrë djalin nga cerdhja e nuk ishte kthyer në shtëpi, duke lënë bashkëshortin dhe dy fëmijët e tjerë. Pas 48 orësh Bruno bëri kallzim në Komisariatin 6, por nuk ka asnjë informacion.61 vjecari punon shofer autobusi, ndërsa bashkëshortja Polikseni, 40 vjecare, është shtëpiake. Zonja ka patur depresion dhe ka ikur edhe herë të tjera nga shtëpia.Ne interesohemi te specialisti i zonës, por ai i thotë, Brunos ta gjejë vetë gruan dhe të njoftojë.Më pas lidhemi me shefin e Komisariatit numër 6, Vilson Bala, i cili premtoi ta gjejë gruan shumë shpejt.Dhe kështu ndodhi.Pas më shumë se një muaji që ishte zhdukur, komisariati numër 6 arriti të gjejë gruan me djalin e vogël.

Të Fundit