Refuzimi i grave për të marrë mandat deputeti.

Si sot një vit më parë opozita zhvilloi një protestë kundër qeverisë, që përfundoi me ngritjen e cadrës disa mujore. Sot mori mandatin e deputetit Astrit Veliaj, pas dorëheqjes së Eduard Halimit dhe tërheqjes së dy grave nga lista e Beratit. Renaldo ka zhvilluar intervista me qytetarët, se pse gratë refuzojnë të bëhen deputete…?!

Të Fundit