Fier, përmbyten banesat sociale, drejtoresha e Entit përplaset me qytetarët.

Qysh nga shtatori qytetarët e pastrehë, që kanë përfituar nga projekti i banesave sociale, kanë hyrë në to. Por këto ditë, është hera e dytë, që shiu u bie brenda.Gazetarja e “Stop” vëzhgon situatën dhe komunikon me inxhinieren e Entit të Banesave Eleonora Gjeka dhe drejtoreshën Lindita Cobo. Në fillim zonja Cobo tentoi të mohojë situatën, por pasi shkon në terren me gazetaren, premton zgjidhje.

Të Fundit