Qytetari urinon te Memoriali i Skënderbeut në Lezhë

Një qytetar në Lezhë është kapur duke kryer nevojat personale, as më shumë e as më pak, sesa në memorialin e heroit kombtar Gjergj Kastriot Skënderbeu.Ky akt i ka bërë përshtypje banorëve të qytetit, të cilët e kanë fiksuar këtë moment dhe e kanë sjellë në redaksinë tonë.

Të Fundit