“Qaj në kopësht sepse nuk eci dot si shokët e mi” mes lotësh nëna kërkon ndihmë për 4 vjeçarin

Meklin Abedini është voglëushi 4 vjecar, i cili nëse nuk kryen disa ndërhyrje, mund ta paralizohet përgjithmonë. Mes lotësh nëna e tij tregon vuajtjet, që kalon djali i saj dhe gjithë familja bashkë me të.Për shëndetin e Meklinit të vogël duhen rreth 35 mijë euro, ku përfshihen ndërhyrjet dhe qelizat staminale. Në mënyrë, që të shpëtohet shëndeti i tij, “Stop” dhe “Fundjavë ndryshe” kanë nisur mbledhjen e fondeve, përmes linkut gofoundme.com.

Të Fundit