“Pusho ti, gjel deti Peqini” çfarë ndodhi në Parlament

Në seancën e sotme parlamentare, ku diskutohej paketa fiskale dhe buxheti për vitin e ardhshëm, kryeministri u përfshi në replika me deputetët e opozitës.Gjatë debatit Ram iu drejtua deputetit të Peqinit Dashnor Sula, duke e krahasuar me një gjeldeti Peqini.

Të Fundit