“Politikanët janë k*rva” veterani nuk përmbahet me gazetarin

Sot është dita e 78 vjetorit të clirimit të vendit.Kjo datë në Shqipëri gjithmonë ka ndarë palët, pasi e majta e feston atë, ndërsa e djathta njeh 28 nëntorin edhe si datë të pavarësisë edhe të clirimit.Në ndoqëm ceremonitë shtetërore me këtë rast, që u zhvilluan në Tiranë dhe vizitat te varrezat e dëshmorëve.

Të Fundit