Pogradec, “Mitrush Kuteli”-t po i bie tavani, bashkia: do ndërhyjmë! 18 prill 2018

“Stop” është ndalur në bibliotekën “Mitrush Kuteli” në qytetin e Pogradecit.Tavani po bie dhe lagështira është e pranishme kudo.E njejta gjendje edhe në Galerinë e Arteve, që ndodhet brenda ambienteve të Pallatit të Kulturës.Nënkryetari i bashkisë së Pogradecit, Avdulla Cano, thotë, se ka një projekt për restaurimin e taracës së pallatit të kulturës e po kështu, po punohet me një projekt italian për ndërhyrje në pjesën e brendshme të kësaj godine.

Të Fundit