Perdorimi internetit rrezon sondazhin e Ministrise se Arsimit!

Ministria e Arsimit ka hapur në faqen e saj një sondazh mbi mësimin online, postfactum. Sipas të dhënave të Ministrisë, në mësimin online janë angazhuar 96% e nxënësve, 95.3% e prindërve dhe 98.7% e mësuesve. Por nga ana tjetër, ky sondazh nuk duket aspak i besueshëm, po të sjellim në vëmendje, se përdorimi i internetit në Shqipëri llogaritet në 63%, ndërsa në shtëpi e përdorin vetëm 44%.

Të Fundit