Patos, e heqin nga skema e ndihmës ekonomike, Stop e rikthen 14 shtator 2018

Etleva Berberaj nga Patosi, denoncon në “Stop” se e kanë hequr nga skema e ndihmës ekonomike,pasi u trajtua 3 muaj me të. Etleva është nënë e vetme, e divorcuar me tre fëmijë, njëri prej të cilëve trajtohet me dializë.Në kushtet, kur në shërbimin social Fier thonë, që sistemi mund të gabojë, dhe është këshilli bashkiak, që mund ta lidhë ndihmën ekonomike, gazetarja e Stop-it i drejtohet bashkisë Patos dhe zgjidh rastin e zonjës Berberaj.

Të Fundit