Patinat elektrike në kryeqytet, polica rrugore e Tiranës dhe ajo bashkiake fushatë sensibilizuese

Përdorimi i patinave elektrike është kthyer në një problem për sigurinë në rrugë prej disa kohësh.

Drejtimi i tyre nga mosha të ndryshme dhe mos respektimi i rregullave i ka bërë shpesh burim aksidenti.

Së fundmi policia rrugore e Tiranës dhe ajo bashkiake, kanë ndërmarrë një fusha të sensibilizuese për rregullat e sigurisë rrugore me përdoruesit e patinave.

Njoftimi:

Tiranë

Policia Rrugore Tiranë, në bashkëpunim me Policinë Bashkiake Tiranë, kanë ndërmarrë një fushatë sensibilizuese për rregullat e sigurisë rrugore me përdoruesit e patinave elektrike në kryeqytet!

Respekto rregullat e qarkullimit rrugor, lëviz i sigurt në rrugët e kryeqytetit!

Të Fundit