“Pas publikimit…” Ulsi Manja ben deklaraten per “Stop”

Ditën e djeshme transmetuam denoncimin e një ish të burgosuri, i cili vuajti një dënim prej 2 vjet e 4 muaj në burgun e Rrogozhinës, për një vepër penale. Punonjësi i SHKB-së së Rrogozhinës, i njohur me emrin Redian, në bashkëpunim me avokatin Nazmi Totraku, i kërkuan 1000 euro, denoncuesit, që ai të mos bëhej pjesë e një ngjarjeje të ndodhur në dhomën, ku ish-i dënuari qëndronte edhe me katër të tjerë dhe ku u gjet një telefon.Kjo ngjarje ka ndodhur në burgun e Rrogozhinës, në tetor të vitit 2021.Bledar Toçi, që kishte blerë telefonin, ia sqaroi SHKB-së mbas dy ditësh, që telefoni ishte i tij.Por Rediani mori 1000 euro, tarifën më të ulët, sipas tij, pasi ishin disa veta në pjesë, ai, prokurori dhe avokati. Pas këtij momenti u realizua dhe takimi, ku u dorëzuan plot 1000 euro, që i burgosuri i burgut të Rrogozhinës, të mos penalizohej për telefonin e shokut të dhomës.Menjëherë pas transmetimit të emisionit “Stop”, inspektori i SHKKB-së së burgut të Rrogozhinës u vu në pranga dhe ministri i drejtësisë Ulsi Manja deklaroi, se kjo masë ishte falë emisionit tonë.

Të Fundit