Dhunon fqinjen ne are, e godet ne fytyre dhe…

Jemi në fshatin Kodër të Bashkisë Tepelenë.Brunilda Gaxhi, nënë e dy fëmijëve, është dhunuar rëndë në fytyrë nga djali i fqinjit, emri i të cilit është Stavri Xhima. Ditën që ajo u dhunua, më 24 shkurt 2022, ishte duke nxjerrë rrënjë bimësh medicianale, afër banesës, së bashku më bashkëshortin, Jani.Ata panë që në drejtim të tyre u afrua i riu me emrin Stavri, i cili i akuzoi, se qeni i tyre u kishte ngrënë delet, e më pas ai gjuajti, nga një distancë e afërt, me dru, në fytyrë, zonjën në fjalë, e cila ra pa ndjenja. Sot, familja Gaxhi kërkon drejtësi, teksa ndihet e kërcënuar.Dy vjet më parë, nipi i familjes dhunuese ka goditur rëndë zonjën Brunilda, por gjykata e shpalli të pafajshëm atë. Konflikti ka një zanafillë të hershme, me shkak përdorimin e kullotave për bagëtitë.Ne iu drejtuam prokurorisë në Gjirokastër me një kërkesë për informacion, pasi akti i ekspertimit tregon, se kemi plagosje të lehtë, dëmtim mbi 9 ditë, që sipas Nenit 89 dënohet me gjobë ose burgim deri në 2 vjet.

Të Fundit