Papërr-Elbasan, historia e trishtë e dy familjeve në nevojë. 20 prill 2018

Mësuesja nga Elbasani Danjela Saliaj, ka vënë në dijeni emisionin “Stop” për dy familje në kushte mbijetese në fshatin Pajun, Papërr.Familja e Petrit Vrapit jeton në tualetin e shtëpisë, pasi pjesa tjetër është gati duke u shembur, për shkak të reshjeve të dendura të vitit 2015. Familja jeton me 300 mijë lekë të vjetra, që merr djali dhe nusja e tij në formë kempi, pasi janë diagnostikuar me sëmundje mendore.Po kështu familja e Gazmend Celës përbëhet nga 5 persona dhe jeton me 50 mijë lekë të vjetra ndihmë ekonomike.Gazetarja e Stop” dërgoi në të dyja familjet një sasi të konsiderueshme ushqimet nga Big Market dhe nga 300 mijë lekë dhuratë nga djali nga Durrësi.

 

Të Fundit