Pallati i Versajës evakuohet pas kërcënimit me bombë, alarmi i shtatë në tetë ditë

Pallati i Versajës në Paris është evakuuar sërish sot, për herë të shtatë në tetë ditë, pas një kërcënimi me bombë, raporton francezi Figaro, duke cituar një burim të paidentifikuar policor. Evakuimi u krye menjëherë pas raportimit në faqen e qeverisë moncommissariat.fr.

Dhe dje, Pallati i Versajës u evakuua pas një kërcënimi me bombë. Sipas gazetës, njësitë antiterroriste RAID dhe qentë e çminimit duhej të shkonin në vendngjarje.
Pas dy orësh kontrolle, Pallati i Versajës u rihap në orën 14:30

Sipas burimeve policore, gati 10,000 vizitorë duhej të

evakuoheshin.

Të Fundit