Nuk jeton ne Shqiperi, mbifaturohet dy here gabim

Ndodhemi në Kamëz në shtëpinë e zotit Bilbil Ndoci, i cili prej vitesh jeton jashtë Shqipërisë. Në prill të vitit 2020 Bilbil Ndoci është mbifaturuar nga OSHEE.Edison Ndoci nipi i tij, tregon, se xhaxhai nuk jeton aty dhe që kur është lidhur kontrata e energjise elektrike, është paguar vetëm tarifa e shërbimit 340 lekë. Në muajin prill 2020 vjen një faturë prej 560 mijë lekësh të vjetra. Pas ankesës bëhet një akt- ekspertimi dhe sërish shënohet gabim faturimi i energjisë.Bëjnë sërish ankesë, por asnjë zgjidhje, duke bërë, që detyrimi të shkojë në 1 milionë e 200 mijë lekë të vjetra. Ne iu drejtuam Drejtorisë së përgjithshme të OSHEE-së dhe pas verifikimeve, na u tha, se zotëria është mbifaturuar gabim.Përgjigja, që na u dha është, se të gjitha do të zbriten dhe Bilbil Ndoci nuk do të ketë më asnjë shumë për të paguar.

Të Fundit