Një shqiptare shpallet nga FETN si mësuesja e vitit në Britaninë e Madhe

Mësuesja shqiptare Mimoza Baci është vlerësuar me titullin mësuesja e vitit në Mbretërinë e Bashkuar nga FETN (Rrjeti Tutorial i Arsimit të Mëtejshëm).

Çmimi ‘Mësuesi personal i shquar i vitit” vlerëson teknikat inovative të mësimdhënies, cilësinë e praktikës, ndikimin që bën një mësues individual dhe standardet me të cilat ata punojnë, thuhet në faqen e Kolegjit Barnet dhe Southgate ku ajo jep mësim.

Mimoza ka punuar në Barnet dhe Southgate College për më shumë se nëntë vjet në një sërë rolesh, por aktualisht punon në Shërbimet e Studentëve për të ndihmuar studentët të arrijnë qëllimet e tyre dhe të përparojnë në edukimin e tyre përmes mësimeve.

“Jam shumë i prekur dhe me të vërtetë krenar për veten dhe ekipin me të cilin punoj! Faleminderit FETN për njohjen, do të thotë shumë”, tha Mimoza pas marrjes së çmimit.

Mimoza mori çmimin e saj në Konferencën Vjetore të FETN në Sheffield, e shoqëruar nga kolegët e Shërbimit Studentor Franca Marchese dhe Christie Tsupra.

Të Fundit