Mosbindje opozitare në rrugë dhe tërheqje kryeministrore në parlament. 5 prill 2018

Paraditen e sotme opozita protestoi, duke bllokuar disa akse nacionale, në atë që e quajtën mosbindje civile.Në Vorë, Milot e Bradashesh u dogjën edhe goma makinash në shenjë proteste ndaj tarifës në Rrugën e Kombit.Nga ana tjetër në sallën e parlamentit, kryeministri Rama u kërkoi ndjesë kuksianëve dhe premtoi, se tarifa prej 5 eurosh nuk do të nisë të aplikohet, derisa të gjendet një zgjidhje për banorët e zonës dhe përdoruesit e shpeshtë të rrugës. Judicial Ëatch ka siguruar një material 32 faqësh, që tregon se administrata e presidentit Obama dha fonde për Xhorxh Soros, për kontrollin e reformës në drejtësi nga e majta në Shqipëri.Në hetim duket, se përfshihet dhe ambasadori Donald Lu.

Të Fundit