Mjekja e familjes “ia hedh në plehra” ilaçin e mjekut specialist, e sëmura nuk merr dot medikamentin

Life Hoxhaj, një banore në lagjen “Besëlidhja” në Lezhë, tregon, se në gusht 2023 kaloi një trompozë në mushkëri. Ajo nuk ka njeri, ndaj komshia e coi në Spitalin e Lezhës, ngaku e nisën në Sanatoriumin e Tiranës. Pasi del nga spitali, tre mjekë firmosin për ilacet me rimbursim, konkretisht për xarelton,por mjekja e familjes, Aurora Ndoj, nuk ia jep, pasi pretendon, se nuk i takojnë.Për momentin ne i japim zonjës Life 200 mijë lekë të vjetra nga kontribuesit Fabian Buli dhe Aleksander Zhulati, që ta blejë Xarelton. Pas zgjidhjes së shpejtë, bashkë me Lifen, i drejtohemi mjekes së familjes, Aurora Ndoj, e cila vazhdon të këmbëngulë, se pacientes nuk i takon xarelto.Por pasi flet me mjeken e Tiranës, e drejton zonjën tek Fondi i Sigurimit.Këtë shqetësim ia përcjellim specialistit të Fondit të Sigurimit Renato Meshaj, i cili premton, se brenda muajit do zgjidhet rasti.

Të Fundit