Ministrja Kumbaro ndalon policin të prangos zyrtaret e shëndetësisë Tepelen

Për dy ditë me rradhë emisioni “Stop” ka ndjekur cështjen e shitjes privatisht të ilaceve të spitalit të Tepelenës nga shefja dhe kryeinfermierja e këtij spitali. Disa media kanë shkruar, se ka qenë një telefonatë e ministres së turizmit Mirela Kumbaro, që ka kthyer mbrapsht grupin e gatshëm, që ishte nisur të vinte në pranga zyrtaret e shëndetsisë Klodiana Gjonça dhe Nadmira Zeka.

Të Fundit